Longrevalidatie

Een chronische ziekte belemmert u vaak in uw dagelijkse leven. 
Kortademigheid, vermoeidheid en hoesten zijn vervelende verschijnselen van een chronische longaandoening. Ondervindt u veel last van een chronische longaandoening zoals COPD, longfibrose, sarcoïdose, BOS, CF of ander orgaanlijden, dan helpen de gespecialiseerde longfysiotherapeuten u om zo actief mogelijk te blijven.
Het is belangrijk om uw algehele conditie op peil te houden, om zodoende minder vaak in een ziekenhuis opgenomen te worden.
Belangrijker nog: het verbetert de kwaliteit van leven. Het is zelfs bewezen dat het de levensverwachting verlengt: COPD patiënten met meer kracht en een betere score op de 6 minuten wandeltest, worden gemiddeld ouder!
Ook astma patiënten en patiënten met hyperventilatie kunnen voor een kortdurende behandeling bij Corpus Liberum terecht.
Ademspierkracht meting
Saskia Fonteijne 

Saskia is fysiotherapeut met een passie voor hardlopen en longfysiotherapie. Zij is lid van het COPD Netwerk Utrecht en heeft een eigen hardloopschool.

Joëlle Bockting 

Joëlle is fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met longaandoeningen zoals COPD en Astma.

Bergweg 4

3701 JK Zeist

030-6921225

Openingstijden:

ma t/m do   van 8.00 tot 21.00 uur
vrijdag         van 8.00 tot 17.00 uur
zaterdag      van 8.30 tot 12.30 uur
KvK: 55915035
BTW: NL 851908378B01
Maak vrijblijvend een afspraak en blijf niet lopen met uw klachten. 
Ook kunt u bij ons deelnemen aan een fitnessprogramma. Regelmatig bewegen voorkomt een hoop lichamelijke klachten.
Wilt u informatie of teruggebeld worden voor een afspraak vul dan onderstaand formulier in. Velden met een * moeten worden ingevuld.
Naam: *
E-mail: *
Uw vraag of opmerking: *
Telefoonnummer: *
Captcha: *
Door op VERSTUUR te klikken gaat u akkoord met onze Privacy-Policy.
© Copyright 2021 - https://corpusliberum.nl