Sporten met diabetes

Speciaal voor Diabetes (type 2) patiënten die hulp wensen om actief te worden/blijven en kennis willen van hun aandoening en hoe er mee om te gaan hebben wij een programma lees meer..
Claudicatio Intermittens (etalagebenen)

Aderverkalking zorgt voor vernauwde slagaders in het been, U krijgt pijn- en vermoeidheidsklachten vooral wanneer u beweegt lees meer..
Fibromyalgie

Vermoeidheid, pijnlijke spieren en gewrichten zijn kenmerken van deze aandoening. Conditie en uithoudingsvermogen zijn vaak afgenomen. Dagelijkse dingen kosten veel moeite lees meer... 
Dry-Needling

Tim Janssen heeft de opleiding Dry-Needling afgerond. U kunt met hem een afspraak maken voor het behandelen van uw pijnlijk gespannen spieren lees meer.. 
Handtherapie 

De handtherapeut begeleidt u bij het herstel na een hand-of polsletsel, na een fractuur of een operatie aan de hand, pols of onderarm. Heeft u last van hand of pols lees meer..
Longrevalidatie

Kortademigheid, vermoeidheid en hoesten zijn vervelende verschijnselen van een chronische longaandoening. Heeft u last van een chronische longaandoening lees meer..
Oedeemfysiotherapie

Heeft u last van oedeem, een abnormale vochtophoping in uw lichaam door een erfelijke afwijking of ontstaan na bijvoorbeeld een operatie of bestraling lees meer..
Oncologisch beweegprogramma

Training is nodig voor herstel bij of na kanker. De positieve effecten op de kwaliteit van leven en van een actieve leefstijl zijn aangetoond lees meer..
klik op de afbeelding voor een filmpje over de praktijk
Valpreventie

Vallen op oudere leeftijd is vaak een oorzaak van botbreuken. Met name de heupfractuur is veel voorkomend. Instabiliteit en evenwicht problemen vergroten het val risico   lees meer.. 
Vitaliteitstherapie

Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht, een kracht die u nodig heeft om goed te kunnen functioneren tijdens de normale dagelijkse bezigheden. Soms neemt dit af  lees meer..
Diëtist
Wij werken samen met diëtiste Emma Haak. Professionele begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl. 
Zij is iedere dinsdag aanwezig in onze praktijk van 12.00-17.00. Lees meer...
© Copyright 2021 - https://corpusliberum.nl