Vitaliteit

Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht, een kracht die u nodig heeft om goed te kunnen functioneren tijdens de normale dagelijkse bezigheden. Soms verdwijnt de vitaliteit door de grote drukte waar we allemaal mee te maken hebben.
Bent u ook zo druk dat u last heeft van de volgende symptomen?
  •     Vermoeidheid 
  •     Pijnklachten 
  •     Stress 
  •     Slaapproblemen 
  •     Gezondheidsklachten (al dan niet begrepen) 
Dan kan vitaliteitstherapie wellicht een uitkomst bieden. Bij Vitaliteit gaat het om de combinatie van bewegen, voeding en ontspannen. 
Bewegen: U leert wat uw optimale vitale houding en beweegpatroon is. U leert hoe u uw spieren moet gebruiken om de gewrichten zo sterk mogelijk te maken. Door de hart-longfunctie te verbeteren verhoogt u de fysieke conditie. U krijgt interval en krachttraining in de fysiofitnessruimte van Corpus Liberum onder begeleiding van de gespecialiseerde fysiotherapeut.

Voeding: U krijgt adviezen over gezonde voeding, en welke voeding u beter kunt vermijden als u last heeft van bepaalde klachten.

Ontspannen: u krijgt ademhalingsoefeningen om de natuurlijke ademhaling te herstellen en deze in te zetten bij het omgaan met lichamelijke en geestelijke stress. Heeft u bijvoorbeeld last van hyperventilatie, dan zijn beproefde methodes die wij gebruiken aandachtstraining en hartcoherentietraining.

Voor informatie, advies of aanmelding kunt u mailen naar: pauline@corpusliberum.nl ​Of maak gebruik van onderstaand formulier. 
Pauline de Mare is oedeemfysiotherapeut en begeleidt oncologische cliënten in verschillende fasen van hun ziekte met het beweegprogramma oncologie. Zij is lid van de NVFL en sinds januari 2016 voorzitter van de NVFL regio Utrecht. Daarnaast heeft zij de opleiding tot personal trainer en vitaliteitstherapeut (chivo.nl Kennisinstituut vitaliteit & leefstijl) afgerond en is zij gespecialiseerd in adem- en ontspanningstherapie. 
Velden met een * moeten worden ingevuld.
Naam: *
E-mail: *
Uw vraag of opmerking: *
Telefoonnummer: *
Captcha: *
Door op VERSTUUR te klikken gaat u akkoord met onze Privacy-Policy.
© Copyright 2021 - https://corpusliberum.nl