Bianca Tempel is praktijkassistente, verantwoordelijk voor de planning en financiële administratie. Zij is van maandag t.m. vrijdag  bereikbaar van 8.00-12.30
René Zegers is fysiotherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van mensen met fibromyalgie en reumatische aandoeningen. Hij is lid van het Reuma Netwerk Utrecht en zit in de medische adviesraad van de FES.
Tim Janssen is fysiotherapeut en lid van ClaudicatioNet. Gespecialiseerd in Dry Needling,  vaatproblemen (etalagebenen), training en diabetes. Veel ervaring met behandeling van rug- en nekklachten.
Niels Tuijl is fysiotherapeut, met speciale belangstelling voor orthopedische klachten, training en de wervelkolom. Hij  is in opleiding als Osteopaat. 
Ingrid Slagboom is onze interieurverzorgster. Zij zorgt er iedere dag weer voor dat de praktijk netjes opgeruimd en schoon is.
Ronald Kok is fysiotherapeut en allround handtherapeut. Lid van het NGHT en ClaudicatioNet. Hij behandelt mensen met hand-, polsklachten, vaatproblemen (etalagebenen) en chronische pijnklachten. Ook voor het laten maken van een spalk op maat bij hand- of polsklachten kunt u een beroep op hem doen.
Pauline de Mare is oedeemfysiotherapeut en begeleidt oncologische cliënten in verschillende fasen van hun ziekte met het beweegprogramma oncologie. Zij is lid van de NVFL en sinds januari 2016 voorzitter van de NVFL regio Utrecht. Daarnaast heeft zij de opleiding tot personal trainer en vitaliteitstherapeut (chivo.nl Kennisinstituut vitaliteit & leefstijl) afgerond en is zij gespecialiseerd in adem- en ontspanningstherapie. 
Joëlle Bockting is fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met longaandoeningen zoals COPD en Astma. Zij is lid van het COPD Netwerk Utrecht.

Saskia Fonteijne  is fysiotherapeut met een passie voor hardlopen en longfysiotherapie. Zij is lid van het COPD Netwerk Utrecht en heeft een eigen hardloopschool.

Bergweg 4

3701 JK Zeist


030 69 21 225


Openingstijden:


ma t/m do      van 8.00 tot 21.00 uur

vrijdag            van  8.00 tot 17.00 uur

zaterdag         van 8.30 tot 12.30 uur

KvK: 55915035
BTW: NL 851908378B01
Wilt u informatie of teruggebeld worden voor een afspraak vul dan onderstaand formulier in.
Velden met een * moeten worden ingevuld.
Naam: *
E-mail: *
Uw vraag of opmerking: *
Telefoonnummer: *
Captcha: *
Door op VERSTUUR te klikken gaat u akkoord met onze Privacy-Policy.
© Copyright 2021 - https://corpusliberum.nl