Handtherapie

De hand is ons belangrijkste werktuig en volgens sommigen ook ons belangrijkste zintuig. De hand is echter ook een kwetsbaar orgaan. Omdat de botten, banden en spieren van de hand en onderarm zeer nauw met elkaar verbonden zijn, kan een schijnbaar klein letsel aan uw hand of onderarm grote gevolgen hebben voor uw dagelijks functioneren.
De handtherapeut begeleidt u bij het herstel na een hand-of polsletsel, na een fractuur of een operatie aan de hand, pols of onderarm.
Heeft u bijvoorbeeld last van een Carpaal Tunnelsyndroom, een Triggervinger, een pees-of zenuwletsel, artrose of heeft u chronische pijnklachten, informeer dan bij Corpus Liberum wat onze gespecialiseerde handtherapeut voor u kan betekenen.
Ronald Kok is fysiotherapeut en allround handtherapeut. Lid van het NVHT en ClaudicatioNet. Hij behandelt mensen met hand-, polsklachten, vaatproblemen (etalagebenen) en chronische pijnklachten.
Wilt u informatie of teruggebeld worden voor een afspraak vul dan onderstaand formulier in. Velden met een * moeten worden ingevuld.
Naam: *
E-mail: *
Uw vraag of opmerking: *
Telefoonnummer: *
Captcha: *
Door op VERSTUUR te klikken gaat u akkoord met onze Privacy-Policy.
© Copyright 2021 - https://corpusliberum.nl