Contact

Telefonisch zijn wij het beste bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 12.30 uur. Tel: 030 69 21 225
Voor het maken of wijzigen van een afspraak lees meer.. 
Uw eerste afspraak

Komt u voor het eerst naar onze praktijk, neem dan een identiteitsbewijs mee en, als u die heeft, eventueel de verwijzing. Wat u van ons mag verwachten en wij van u vragen lees meer..
Ons team

Alle medewerkers staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en doen regelmatig aan nascholing en intervisie.  Wie zijn wij ? lees meer..
Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen in de praktijk, algemeen gezondheidsnieuws en leuke weetjes. Ook geven wij nuttige tips lees meer..
Tarieven

Hier vindt u informatie over tarieven voor behandeling, behandeling aan huis, niet nagekomen behandeling, massage lees meer..
Klacht over uw therapeut

Wij doen er alles aan om de behandeling en het contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft lees meer..
Zorgverzekering 2018

Was u goed verzekerd in 2017 of zou dat beter kunnen? Wij zetten het een en ander voor u op een rijtje zodat u een weloverwogen keus kunt maken lees meer..
Patiëntervaringen
Omdat wij onze kwaliteit constant willen verbeteren laten wij onderzoek doen naar patiëntervaringen. Uw mening is voor ons van belang lees meer..

© Copyright 2018 - https://corpusliberum.nl